Träffar: 1367

Vi hjälper dig  med diverse städtjänster. Spara tid och frustration och låt oss göra jobbet åt dig. Vi utför städtjänster i Eskilstuna, Arboga, Kungsör, Västerås, Köping, Strängnäs, Malmköping.

Vi försöker alltid ha ett hållbarhetstänk och använder miljövänliga medel i största möjliga utsträckning för att minska belastningen på miljön.

Vårt timpris är 215 kr i timmen efter rutavdrag.

Hemstäd

Vi kommer hem till er och städar er lägenhet/villa när det passar er. Vi har lite olika varianter på paket: varje vecka – varannan vecka – varje månad – eller vid enstaka tillfälle.

Om våra färdiga paket inte passar er kan vi även skräddarsy en lösning tillsammans med er.

Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt hembesök.

Storstädning

Vill ni ha hjälp med storstädning någon gång om året?

Vi skräddarsyr gärna ett paket utefter ert behov.

Kontakta oss så kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök.

Visningsstäd

Vid försäljning av en bostad är det hektiska dagar för att hinna ordna allt som ska ordnas innan fotografering eller visningar. Vi hjälper er gärna med allt eller delar av det som ska göras.

Nedan är några av de saker vi kan hjälpa er med:

  • Städning
  • Fönsterputs
  • Tillfällig förvaring av möbler m.m.
  • Trädgårdsarbeten

Kontakta oss så kommer vi gärna och tittar på en lösning som passar er, det är helt kostnadsfritt.

Grovrensning inför försäljning

Ska ni flytta?

Inför en fotografering eller visning  av en bostad så brukar det alltid bli saker som rensas ut och ska kastas, vi hjälper er gärna att ta hand om och kastar det som ska kastas, eller om ni önskar att det lämnas till bättre ändamål så lämnar vi sakerna där.

Eller….

Har ni gjort en storstädning hemma eller i sommarstugan och har en massa saker som ni inte ska ha kvar? Vi ser till så att det körs till återvinning eller ännu bättre varför inte skänka det till någon välgörenhet?

Vi kommer gärna och tittar kostnadsfritt.

Flyttstädning

Ska ni flytta?

Oavsett om ni hyr eller äger bostaden så ska den flyttstädas när man lämnar bostaden, anlita oss för att utföra uppdraget så slipper ni det tråkiga och kan lägga tiden på den nya bostaden.

Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och lämnar nöjd kund garanti, vilket innebär att vi gör om städningen om den inte  blir godkänd. Eventuella reklamationer ska anmälas inom 5 dagar från städningen är slutförd.

Pris lämnas efter ett kostnadsfritt hembesök.

Kontakta gärna oss